Tanken bag det hele er enkelhed. Vores fokus vil være på det enkelte og lækre.
Fra klokken 11.30 til 15.00 kan du vælge imellem flere stykker moderne smørrebrød. Kan afhentes som take away fra klokken 11.00 (ved større antal bedes du bestille i forvejen).
På Ochmanns ønsker vi at hylde smørrebrødet. Er der noget der passer bedre sammen end øl & smørrebrød. Derfor har Ochmanns til ambition at vise hvad det klassiske smørrebrød kan rumme, når det kombineres med års af erfaring, gode råvarer, godt håndværk & moderne tekniker.
Alt sammen præsenteret enkelt, folkeligt og med stor kvalitetsbevidsthed, uden de store krumspring.
Vores smørrebrød kan både nydes på Ochmanns eller som take away.
Husk at bestille et par dage i forvejen for take away i større antal.
Alt på et bræt, Ikke i Januar måned da vi kun har frokost åbent tirsdag og onsdag 1130 til 16, holder dog åbent disse 2 dage for selsbaker eller større grupper
Fra klokken 17.00 til 20.00 tirsdag og onsdag serverer vi “Alt på et bræt”, som er vores bud på moderne tapas og torsdag til lørdag kan du vælge mellem 2 forretter, 2 hovedretter samt 2 desserter og sammensætte en 3-retters menu med udgangspunkt i årstidernes råvarer, alle retterne kan også købes enkeltvis
Menuen skifter ca. en gang hver 3 uge og tager sit udgangspunkt i det nordiske og franske køkken – dog med kokkenes sidste touch og twist.
”Alt på et bræt” tager udgangspunkt i ”Haven” (det vegetariske), ”Havet” (fisken), ”Folden” (kødet), ”Stalden” (ost), ”Marken” (brødet).
Større selskaber på over 12 gæster, som ønsker mere end vores 3-retters menu? Kontakt os på ochmannsbrasserie@gmail.com og lad os komme med et bud på jeres 4, 5 eller 6- retters menu.
Vi sørger gerne for vegetariske og veganske menuer, og vi imødekommer selvfølgelig allergier. Giv os besked i din bookinIg.
2 stykker smørrebrød af dagens udvalg inkl. en lille øl “ochmanns” pilsner/eller classic, eller en sodavand/- økologisk most + kaffe & sød
Udvalg af smørrebrød ud af huset / ring eller send en mail til os og hør hvad vi kan klare på dagen
Ved køb af 10-30 stk. sparer du 2,5 %
Ved køb af 31-50 stk. sparer du 5 %
Ved køb af 50 stk og mere. sparer du 10 %
torsdag, fredag & lørdag
Bruchetta med kold røget laks
139 KR. / forret alene
1. Steak med bearnaise sauce, fritter og årstiden grønt eller 2. Ochmanns Fish & chips med sauce tartar ( fisk er mørksej) 295 kr. / hovedret alene
Brownie m/ is
110 kr. / dessert alene
torsdag, fredag og lørdag
Vælg mellem øl eller vinmenu
3 retters menuer fra 4/1 til og med 25/1-2025
Forret : Bruschetta m/ kold røget laks, tomat & ost
hovedret: Ochmanns Fish & Chips m/ sauce tartar
hovedret: Steak m/bearnaise sauce, håndskåret fritter & bønne sauté
dessert: brownie m/ is